قلندرشریف: وظیفه شهرداری خدمت صادقانه و جهادی است آدرس و زمان بازار‌های روز و شب مشهد + جزئیات بهره برداری از فاز اول خط ۳ قطار شهری مشهد در اردیبهشت ۱۴۰۴ با حضور رئیس‌جمهور | باب الجواد؛ زیباترین ایستگاه مترو کشور به‌زودی افتتاح می‌شود روایت شکل‌‏گیری محله چهارچشمه مشهد | چهارچشمه‌ای که کوثر شد گلایه های بی سرانجام از کمبودهای درمانی و زیرساخت های شهری محله «عباس آباد» مشهد عبور سبز از تابستان تشنه مشهد کلنگ‌زنی پروژه مسکن ۴۰۵۲ واحدی شهرک شهید رجایی مشهد با حضور رئیس‌جمهور نگاهی به خدمات دهی واحد‌های اقامتی موقت و ارزان در مشهد | اسکان ارزان برای زیارت آسان چشم‌انداز مشهد ۱۴۰۴، توسعه پایدار با حمایت از حمل‌ونقل عمومی ایمان فرهمندی: عملکرد مدیریت شهری در حوزه حمل‌ونقل و عمران در ۲۰ روز اخیر جهادی بود تردد نیم میلیون خودرو در پارکینگ‌های تحت مدیریت شهرداری مشهد در تعطیلات نوروز ۱۴۰۴ قلندر شریف: فاز اول بوستان «جهان شهر» در بهار ۱۴۰۴ به بهره برداری می‌رسد رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد مقدس: سال ۱۴۰۴، سال تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام و اولویت‌دار است مدیرکل راه‌آهن خراسان رضوی: بیش از ۷۰ درصد قطار‌های مسافری کشور در نوروز ۱۴۰۴، در مسیر‌های منتهی به مشهد تردد کردند درباره مجسمه‌های قدیمی ساخته شده توسط غلامرضا رحیم‌زاده‌ارژنگ | تندیس‌های گم‌شده آقای ارژنگ بازدید بیش از ۱۳ هزار نفر از خانه داروغه مشهد در نوروز ۱۴۰۴ تأکید عضو شورای اسلامی شهر مشهد بر اتمام عملیات حفاری خطوط مترو در سال ۱۴۰۴ اسکان موقت و اضطراری بیش از ۹۲ هزار نفر در مشهد در تعطیلات نوروز ۱۴۰۴ هوای کلانشهر مشهد امروز آلوده است (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) نگاهی به حال و هوای شهر مشهد در نوروز ۱۴۰۴ | بهار تمام عیار عزم مدیریت شهری برای زمینه‌سازی و تحقق «سرمایه‌گذاری برای تولید»
سرخط خبرها

تمهیدات ترافیکی پلیس راهور خراسان رضوی برای تجمع امروز مشهد در میدان شهدا | ممنوعیت تردد از ساعت ۱۵ (۲۷ آبان ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۱۹۵۱۵۲
  • ۲۷ آبان ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۶
تمهیدات ترافیکی پلیس راهور خراسان رضوی برای تجمع امروز مشهد در میدان شهدا | ممنوعیت تردد از ساعت ۱۵ (۲۷ آبان ۱۴۰۲)
رئیس پلیس راهور خراسان رضوی گفت: امروز برای تجمع حمایت از مردم غزه در مسیرهای منتهی به میدان شهدا ممنوعیت تردد اعمال خواهد شد.
فاطمه غلامی
خبرنگار فاطمه غلامی

سرهنگ هادی امیدوار در گفت‌وگو با خبرنگار شهرآرانیوز درخصوص تمهیدات ترافیکی تجمع مردم مشهد در حمایت از غزه در عرصه میدان شهدا اظهار کرد: امروز پس از نماز مغرب و عشا، مردم مشهد در حمایت از غزه در عرصه میدان شهدا تجمع خواهند داشت.

وی افزود: با توجه به اینکه بستر میدان شهدا و معابر رینگ این میدان در اختیار این مراسم خواهد بود، تمهیدات ترافیکی که منتهی به میدان شهدا می‌شود را از یک ساعت قبل آن اعمال خواهیم کرد.

رئیس پلیس راهور خراسان رضوی ادامه داد: پاکسازی این مکان از ظهر امروز آغاز شده و ممنوعیت تردد از ساعت ۱۵ خواهد بود؛ لذا همه خودرو‌ها باید از این مکان تخلیه شود.

سرهنگ امیدوار تصریح کرد: معابر منتهی به میدان شهدا از میدان توحید از سمت چهارراه خواجه‌ربیع و چهارراه شهدا و چهارطبقه، خیابان دانشگاه و تقاطع مدرس به سمت میدان شهدا از ساعت ۱۵ ممنوعیت تردد خواهند داشت.

وی افزود: از شهروندان درخواست می‌شود با توجه به اینکه این مراسم حداقل دوساعت به طول خواهد انجامید، نیاز است از مسیر‌های جایگزین این معابر تردد داشته باشند تا هم این برنامه به خوبی مدیریت شود و هم مشکل خاص ترافیکی نداشته باشیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->